Ακολούθησέ μας στο Facebook

Το πιο διάσημο hedge fund στην αγορά των κρυπτονομισμάτων κοντά στην κατάρρευση


Απέτυχε να αποπληρώσει δάνεια συνολικής αξίας ύψους 670 εκατομμυρίων δολαρίων - Τεράστιες ζημιές από την έκθεσή του στο Luna

Ένα από τα διασημότερα hedge funds στην αγορά των κρυπτονομισμάτων σύσκολα θα αποφύγει και τυπικά την χρεοκοπία καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNBC, αθέτησε την πληρωμή δανείων ύψους 670 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Πιο αναλυτικά, πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε η χρηματιστηριακή εταιρεία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Voyager Digital, αποκάλυψε πως το Three Arrows Capital (3AC) απέτυχε να αποπληρώσει δάνειο συνολικής αξίας 350 εκατομμυρίων δολαρίων σε stablecoin USDC καθώς και 15.250 bitcoin, αξίας περίπου 323 εκατομμυρίων δολαρίων σε σημερινές τιμές.

Η κρίση φερεγγυότητας της Three Arrows Capital έρχεται μετά από εβδομάδες αναταραχής στην αγορά κρυπτονομισμάτων η οποία έχει διαγράψει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε αξία. Στο μεταξύ, η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων αγγίζει τα περίπου 950 δισεκατομμύρια δολάρια, από περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια στην κορύφωσή της τον Νοέμβριο του 2021.

Περισσότερα:

https://www.newmoney.gr/roh/diethni/three-arrows-capital-to-pio-diasimo-hedge-fund-stin-agora-ton-kriptonomismaton-konta-stin-katarrefsi/

Διαβάστε επίσης:

Μπορεί η χρεοκοπία του crypto-fund 3 Arrows Capital να «μολύνει» και άλλους;


© all rights reserved
made with by templateszoo